Väntan

Man lär ju bli någon sorts expert på all väntan. För är att härda ut får man sysselsätta sig med så mycket som möjligt som får tankarna på annat håll. Det är då som det är ovärderligt att ha en fin fästman och vänner.


Kommentarer
Postat av: Me

Jag va så glad när jag äntligen fick en remiss till att få pröva på IVF.. Då först kände jag att jag kunde släppa allt! De enda jag koncentrerade mig på va att jag själv skulle va i bästa skick både fysiskt och psykiskt inför mitt första ivf försök..
Jag åt bra, tränade, pratde med psykolog och mådde jätte bra.. Ja la sen allt i deras händer.. Och till min stora lycka så funkade de för oss på första IVF försöket.. Gravid vägen har varit lite knölig.. Men är nu i vecka 38 och ja hoppas ju att de skall gå hela vägen..

Så mitt råd till dig.. Ta hand om dig själv i all väntan.. Våga se målet.. Men va även medveten på att första försöket kanske inte lyckas, så blir inte fallet så hårt.. Men ja tror lite på de att mår kropp och knopp bra i samspel med varandra så kan de blir bra.. =)
Lycka till!

Svar: Va härligt att höra att det fungerade för er :). Sånt ger hopp! Och jag tror absolut att det du skriver, om kropp och knopp, stämmer bra. Men väntan är ändå tung. Jag vill bara få en tid, så att man kan börja hoppas och behandla :). Hoppas att det går bra med förlossningen och allt! :) Kram
dennalängtan

2013-02-06 @ 18:39:37
URL: http://blirvifler.blogspot.com
Postat av: Linda Rö

Håller med dig ... men som du säger: vänner, kärlek och fästman (make i mitt fall :-) ) är ovärderligt..... *tänker på er*
Stor kram

Svar: Åh, den där kramen behövde jag ikväll. Det är som en berg-och-dalbana, vissa kvällar får man helt enkelt tillåta sig att gråta. Kram på dig! :)
dennalängtan

2013-02-06 @ 19:38:57
URL: http://www.livethoslinda.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0