Nya tag

Pratade med kliniken imorse. Berättade att jag fick mens igår och fick ett "åh, jaha.. så tråkigt" till svar. Fick en tid till på onsdag, så får vi se hur vi ska gå vidare. Antagligen blir det IVF direkt. Har lite svårt att komma till ro med den tanken eftersom läkaren trodde så mycket på oss innan de nya cystorna upptäcktes. Går vi direkt på IVF så måste jag också våga se att våra chanser har minskat. Och jag vill inte se sanningen. 

Kommentarer
Postat av: Mary

Det är sant att IVF gör man bara om man inte lyckas med andra metoder. Men tänk på att man har mycket höga chanser att bli gravid genom IVF.

Svar: Absolut, ska försöka tänka så. Det var bara det att läkaren sade att han hade stora förhoppningar på naturlig befruktning "med lite hjälp på traven" och då kändes det som ett bakslag. Men skam den som ger sig ;)
dennalängtan

2013-02-11 @ 13:01:38
URL: http://saintmaryslog.wordpress.com
Postat av: Linda Rö

Jag håller tummen så hårt för att allt är ok och att det bara var en "liten" svacka.. Att det blir bra för er.. och OM ni måste ge er in i IVF-träsket att det blir bra..
Kram

Svar: Nu har jag fått en tid till på onsdag, alltid skönt att vara påväg "framåt" även om jag mest av allt hade önskar att mensen hade uteblivit. Tack för dina värmande ord! Kramar
dennalängtan

2013-02-11 @ 14:14:07
URL: http://www.livethoslinda.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0